Sådan bruger du internettet til at nå flere nye kunder

by Emma on

Langt de fleste virksomheder nu om dage har selvfølgelig fået øjnene op for de muligheder der befinder sig online, i forhold til at nå flere kunder. Denne artikel henvender sig ikke til de virksomheder, men rettere dem der ikke har fået begyndt på at skabe sig en online tilstedeværelse, men som godt kan se potentialet i det.

Start med en hjemmeside

Det første du skal anskaffe dig er selvfølgelig en hjemmeside. For langt de fleste virksomheder kan det faktisk klares for rigtig billige penge, hvis man er villig til at lære lidt omkring hvordan man sætter en hjemmeside op. Det er faktisk ikke ret svært. Du kan læse en udførlig guide til at lave en hjemmeside hos findhosting. Alternativt kan man benytte sig af at der er så stor konkurrence på markedet og faktisk kan få en færdig løsning for omkring 5000kr, så længe der ikke er for mange ekstra ting der skal med. Hvis du dog er villig til at gøre det selv, så skal du starte med at købe et webhotel. På denne hjemmeside kan du se et overblik over de forskellige hosting udbydere i DK. Hvis du er i tvivl så vælg Unoeuro, da det er et ret brugervenligt system og kan benyttes af selv helt grønne folk.

Markedsfør din hjemmeside

Der er flere forskellige metoder hvorpå du kan få besøgende ind på din hjemmeside. En af de mest populære er søgemaskineoptimering, hvor du går ud og optimerer på relevante søgeord i forhold til de ydelser du udbyder. Det kunne fx være ”gulvafslibning københavn”, hvis du var et lokalt gulvsliber firma. Det siger sig selv at folk går på google når de skal finde informationer, og hvis du placerer dig i toppen af de rigtige søgeord, så vil du opleve en markant vækst i din forretning, såfremt du selvfølgelig kan konvertere henvendelserne til kunder.

Alternative markedsføringskanaler:

– Facebook annoncering
– Google AdWords
– Bing
– Affiliate marketing

Der er masser af muligheder for at trække nye kunder ind på din hjemmeside og ovenover her står lidt af de mest populære. Typisk vil du komme ret lang med en kombination af SEO, AdWords og facebook(remarketing). Affiliate marketing er også en god alternativ markedsføringskanal, som endda typisk er en no cure, no pay løsning.

Hvad venter du på? Det er bare med at komme i gang. 

Written by: Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *