Nyd en dejlig weekend i smukke Silkeborg

by Emma on

Der er rigtig mange skønne byer i Danmark, som du måske aldrig har været i, fordi det ofte er København, Aarhus og Aalborg, man tænker på, hvis man skal på en storbyferie. Men en by som Silkeborg har også rigtig meget at byde på, så det er bestemt også et besøg værd, hvis man mangler en aktivitet til en hyggelig dag. 

Museer, kirker og hyggelige områder

Silkeborg har, som de fleste andre danske storbyer, lidt forskelligt at byde på i forhold til kultur og historie – hvis man altså er til den slags. Der er eksempelvis Silkeborg Kirke, som er at finde inde midt i byen. Og så er der også Museum Jorn, som mange nok har hørt om, og som er noget for dem, der går op i kunst. Og ellers er der selvfølgelig en masse hyggelige parker og naturområder, man kan nyde.

Et outdoor by

Noget af det, som Silkeborg faktisk er kendt for, er deres outdoor miljø. Silkeborg ligger nemlig tæt på på vand og skov, og derfor er der også rigtig mange muligheder for både at afprøve sportsgrene i naturen og for generelt at bruge tid i naturen. Så om det bliver til en kanotur i vandet, en mountainbikerute i skoven, eller bare lidt mad over bål, er det i hvert fald muligt i skønne Silkeborg.

God mad i skønne omgivelser

På et tidspunkt i løbet af sådan en dejlig dag i Silkeborg bliver man selvfølgelig også sulten. Og heldigvis er der rigtig mange gode steder at spise – om man så er til en hotdog fra en pølsevogn, en finere restaurant eller en god cafe Silkeborg. Sidstnævnte er der i hvert fald mange af, hvor man også vil have mulighed for at sidde med udsigt ud over den vandet eller den flotte by.

Written by: Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *